Anlık Bildirim

WhatsApp sözleşmesi için sevindiren açıklama: Kısıtlama olmayacak

WhatsApp açıkladı: Gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılar, uygulamanın hiçbir özelliğinden mahrum kalmayacak. Peki daha önce onaylayanlar iptal edebiliyor mu?

WhatsApp Sözleşmesi Artık Zorunluluk Değil! Tam Boyutta Gör

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 15 Mayıs'ta yürürlüğe giren yeni WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcıların uygulamanın hiçbir özelliğinden mahrum kalmayacağını açıkladı.

Şimdilik herhangi bir kısıtlama olmayacak

Yeni kararını destek makalesini güncelleyerek duyuran WhatsApp, hiçbir kullanıcının hesabının silinmeyeceğini veya işlevselliğini kaybetmeyeceğine yer verdi. WhatsApp daha önce ise gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcıların zamanla uygulamadaki işlevlere erişimini kaybedeceğini açıklamıştı.

WhatsApp Sözleşmesi Tam Boyutta Gör

Konuya ilişkin The Verge'e konuşan bir WhatsApp sözcüsü, şirketin yetkililer ve gizlilik uzmanlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından bu kararı aldıklarını açıkladı ve şunları söyledi:

"Çeşitli yetkililer ve gizlilik uzmanlarıyla yapılan son görüşmeler neticesinde, yeni WhatsApp sözleşmesini henüz kabul etmemiş kullanıcıların işlevselliği sınırlamayacağımızı açıkça belirtmek istiyoruz"

 

WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılar için şimdilik herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecek olsa da ilerleyen süreçte işin rengi değişebilir. Bununla birlikte daha önce WhatsApp gizlilik sözleşmesini imzaladıysanız herhangi bir şekilde iptal durumunun söz konusu olmadığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10625 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim