Anlık Bildirim

Twitter'ın 2.99 dolarlık Twitter Blue aylık aboneliği hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Twitter'ın önümüzdeki günlerde kullanıcılarına sunacağı aylık ücretli abonelik hizmeti Twitter Blue'nun ne gibi ayrıcalıklar sunacağı belli oldu.

Twitter'ın 2.99 dolarlık Twitter Blue aylık aboneliği hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Mikro blog platformu Twitter'ın "Twitter Blue" adındaki ücretli abonelik hizmeti, App Store'da yayınlanan bir satın alma sayfası ile birlikte gayri resmi olarak onaylanmış oldu.

Twitter'ın App Store sayfasında, artık Twitter Blue için aylık 2,99 dolar tutarında bir ödeme yaparak abone olmanızı sağlayan bir seçenek yer alıyor. Bu seçenek henüz canlı görünmese de, araştırmacı Jane Manchun Wong, Perşembe günü bir tweet aracılığıyla hizmete abone olduğunu belirterek, ne gibi ayrıcalıklar sunacağını yazdı.

Twitter'ın 2.99 dolarlık Twitter Blue aylık aboneliği hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Renkli simgeler ve okuyucu modu

Wong'a göre Twitter Blue, renk temaları ve özel uygulama simgeleriyle birlikte gelirken, yakında bir okuyucu modu da yer alacak. İkinci özelliğin, daha uzun tweet'lerin algılanmasını kolaylaştıran bir kullanıcı arayüzü (UI) ayarlaması olması bekleniyor.

Wong daha önce, kullanıcılara bir tweet'in yayınlanmasını iptal etme şansı veren etkin bir zamanlayıcı olan "Tweeti Geri Al" seçeneğini keşfetmişti . Yeni bir "Koleksiyonlar" özelliğinin, kullanıcıların daha sonra hatırlamak üzere tweet'leri kaydetmesine ve düzenlemesine izin vereceği de bildiriliyor. "Tweeti Geri Al" ve "Koleksiyonlar" ın şu anda etkin olup olmadığı belli değil.

Öte yandan Twitter'ın Twitter Blue'yu ne zaman duyurmayı planladığı henüz bilinmiyor, ancak abonelik hizmetinin lansmanının yakın göründüğünü söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8970 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
app store, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim