Anlık Bildirim

XFX ve EK, özel sıvı soğutmalı ekran kartları için bir araya geliyor

Özel sıvı soğutmalı RX 6800 serisine ait bir görüntü paylaşan XFX Kuzey Amerika Satış Müdürü Shannon Piel, tasarımın güzel görünmesinin yanı sıra XFX markası için dönüm noktası olacağını vurguladı.

AMD ile iş ortaklığı yapan XFX firması, tamamen özel bir seriyi piyasaya sürmek için Sloven sıvı soğutma bloğu üreticisi EK ile ortak çalışmalara başladığını duyurdu. AMD RX 6000 ekran kartı serisinde termal bakımdan üstün performans sergileyen XFX firmasının, dünyaca ünlü EK ile yapacağı ortaklığın RX 6000 serisi kartları en üst seviyeye taşıyacağını söylenebilir.

XFX'ten ilk Tam Boyutta Gör

XFX için dönüm noktası

XFX tarafından kullanılan EK soğutma bloğu Nikel kaplı Bakır malzemeden oluşuyor. Ön tarafta tamamen akrilik malzeme kullanılan bloğun arka kısmında, ekran kartının tüm bileşenlerini kapladığı görülebilir. Akrilik plakanın tamamı RGB ledlerle çevrili, renk spektrumuna bakıldığında ledlerin adreslenebilir olması kullanıcılar için ayrı bir avantaj sağlıyor. Özel model, kasada çift slot kaplayan ve standart olarak 1 adet HDMI ve 3 adet DP görüntü çıkışına sahip.

Grafik kartının özel adı,lansman tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor ancak, Piel'in belirttiği gibi, bu lansman XFX için bir dönüm noktası olacak. Fabrika çıkışı özel sıvı soğutma bloğuna sahip ekran kartları sayesinde XFX markası, üst düzey kart üreticileri arasına katılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim