Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Lite'ın özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi 12 serisi kapsamında piyasaya sürüleceği bildirilen "Lite" modelinin özellikleri ortaya çıktı. Akıllı telefon biri Çin, diğeri ise uluslararası pazarı hedefleyen iki versiyon olarak sunulacak.

Xiaomi 12 Lite'ın özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xiaomi yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki aylarda tanıtacak. Çinli üretici standart Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Ultra'ya ek olarak bir başka model daha çıkarmaya hazırlanıyor. MIUI ürün yazılımının kodlarında Xiaomi 12 Lite modeline ait ilgi çekici detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon biri Çin diğeri ise global pazara yönelik iki farklı versiyon şeklinde sunulacak. Üstelik Çin versiyonu, kamera konfigürasyonu açısından uluslararası modelden daha iyi olacak. Şirketin iç pazarda satacağı versiyon ZIJIN, global pazarda piyasaya süreceği model TAOYAO kod adını taşıyor.

Xiaomi 12 Lite'ın özellikleri ortaya çıktı

Aradaki fark ne?

Xiaomi 12 Lite'ın her iki sürümünde de 2400 x 1080 piksel çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan bir ekran yer alacak. Ayrıca kısa süre önce tanıtılan ve Snapdragon 778G'nin hız aşırtmalı versiyonu olarak karşımıza çıkan Snapdragon 778G Plus yonga setiyle donatılacaklarını belirtelim.

Xiaomi 12 Lite'ın iki versiyonu arasındaki fark sadece arka kamera lenslerinde olacak. Uluslararası pazarı hedefleyen model ana sensör, ultra geniş açılı lens ve makro sensör içeren üçlü kamera sistemiyle gelecek. Çin versiyonunda ise makro sensör yerine telefoto lens kullanılacak. Xiaomi 12 serisin resmi tanıtımı gelecek yıl yapılacak. Ancak lansman tarihi ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim