Anlık Bildirim

Xiaomi telefonlara ön kamera asistanı adlı yeni bir özellik geliyor: Ne işe yarayacak?

Çinli teknoloji devi Xiaomi, MIUI arayüzüne yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şirket ürün yazılımının son beta sürümüne ön kamera asistanı adlı yeni bir özellik entegre etti.

Xiaomi telefonlara ön kamera asistanı geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi hem kendi akıllı telefonları hem de Redmi ve Poco markaları tarafından kullanılan MIUI arayüzünü geliştirmeye devam ediyor. Yazılımın yeni beta sürümüne ön kamera asistanı adı verilen yeni bir özellik dahil edildi.

Aktarılan bilgilere göre söz konusu özellik, karanlıkta görüntülü arama yapmayı mümkün kılacak. Görüşme sırasında ekranın parlaklığını artırarak karşıdaki kişinin sizi düşük ışık koşullarında daha iyi görmesini sağlayacak.

Xiaomi telefonlara ön kamera asistanı geliyor Tam Boyutta Gör

Güzellik modu da var

Ön kamera asistanı ayrıca görütülü aramalar sırasında yüze güzelleştirme filtresi de uygulayabilecek. Güzellik modu ciltteki ton farklılıkları ortadan kaldırma ve gözleri büyütme gibi işlemlerle görüntüyü iyileştirebilecek.

Ön kamera asistanı şu an için sadece MIUI arayüzünün Çince versiyonunda mevcut. Ayrıca sadece WeChat görüntülü aramalarını destekliyor. Ancak özelliğin önümüzdeki haftalarda global sürüme de eklenmesi ve farklı sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında da kullanılabilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim