Anlık Bildirim

Xiaomi CC11 Pro'nun görüntüsü ortaya çıktı: 4K OLED ekran, 16 GB RAM ve iris tanıma

Ünlü duyumcu Evan Blass, yakında piyasaya sürülecek Xiaomi CC11 Pro'nun görüntüsünü yayınladı. Akıllı telefon 4K OLED ekran, 16 GB RAM, iris tanıma ve sekiz çekirdekli işlemciyle karşımıza çıkacak.

Xiaomi CC11 Pro'nun görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass, kısa süre içinde tanıtılması beklenen Xiaomi CC11 Pro'nun görüntülerini yayınladı. Akıllı telefonun tasarımı büyük ölçüde Xiaomi Civi'ye benziyor.

İnternete sızdırılan bilgilere göre cihaz 4K çözünürlükte (3840 x 2160 piksel) 6.55 inç kavisli OLED ekranla karşımıza çıkacak. Ayrıca 2.4 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli bir işlemciden güç alacak. Bu konuda çok detay yok.

Xiaomi Civi'nin global versiyonu olabilir

Xiaomi CC11 Pro için 6/8/12/16 GB RAM ve 64/128/256/512 GB depolama alanı içeren çok sayıda konfigürasyondan söz ediliyor. Akıllı telefonda 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra genş açılı lens ve 8 megapiksel telefoto sensörden oluşan üçlü kamera sistemi göreceğiz.

Cihaz 4.500 mAh kapasiteli bir pilden enerji alacak. Ayrıca iris tanıma ile kilit açma gibi nadir görülen bir özellik sunacağı da belirtiliyor. Xiaomi Civi, Çin'e özel bir model olarak çıkış yapmıştı. Xiaomi CC11 Pro ise bu cihazın dünyanın diğer ülkelerinde satışa sunulacak daha gelişmiş bir versiyonu olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim