Anlık Bildirim

Xiaomi Civi'nin işlemcisi ve pil kapasitesi belli oldu

Xiaomi Civi önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak. Çinli şirket yeni akıllı telefonunun hangi işlemciye sahip olacağını ve pil kapasitesini resmen onayladı.

Xiaomi Civi'nin işlemcisi ve pil kapasitesi belli oldu Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, 27 Eylül tarihinde yeni Civi serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala şirket, sosyal medya platformlarında heyecan dozunu yükseltecek paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Yayınlanan yeni tanıtım posterleri Xiaomi Civi'nin Snapdragon 778G işlemci ve 4.500 mAh pile sahip olacağını doğruladı. Bu arada tüm görsellerde kadınlara yer verilmesi dikkat çekiyor. Yani cihazın hedef kitlesi belirlenmiş durumda.

Xiaomi Civi'nin işlemcisi ve pil kapasitesi belli oldu Tam Boyutta Gör

İnce ve hafif

Xiaomi Civi'nin kadınlara hitap edecek bir akıllı telefon olması pek şaşırtıcı değil. Zira cihaz oldukça ince ve hafif. Gövdesi 6.98 mm kalınlığında, ağırlığı ise 166 gram. Gelelim akıllı telefonla ilgili internete sızdırılan diğer detaylara.

Xiaomi Civi'nin işlemcisi ve pil kapasitesi belli oldu Tam Boyutta Gör

Xiaomi Civi, FHD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.55 inç AMOLED ekran, 55W hızlı şarj, 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü arka kamera sistemi ve cam gövdeyle gelecek. Geri kalan diğer detayları ise birkaç gün içinde öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim