Anlık Bildirim

Ultra ince çerçeveli Xiaomi Civi'nin ilk fotoğrafı sızdı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 27 Eylül'de Çin'de düzenlenecek olan lansmanla birlikte yeni bir akıllı telefon serisi olan Civi'yi tanıtacak.

Ultra ince çerçeveli Xiaomi Civi'nin ilk fotoğrafı sızdı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, 27 Eylül Pazartesi günü yeni Civi akıllı telefonunun tanıtılacağını resmen duyurdu. Cihaz hakkında çok az şey biliniyor, ancak ilk fotoğrafları sızdı bile. Görünüşe göre ince çerçeve sevenleri hoş bir sürpriz bekliyor.

Xiaomi CC serisinin yerini alacak

Sunulan fotoğraflarda görebileceğiniz gibi Xiaomi Civi, ekranın tüm çevresinde son derece ince çerçevelere sahip olacak. Alt çerçeve hala diğerlerinden biraz daha kalın, ancak boyutları yine de şaşırtıcı. Ayrıca, ön kamera deliği sektördeki en küçük kamera deliklerden biri olabilir. Ancak akıllı telefonun düz mü yoksa kavisli bir ekran mı kullanacağı tam olarak belli değil.

Ultra ince çerçeveli Xiaomi Civi'nin ilk fotoğrafı sızdı Tam Boyutta Gör

Ünlü sızıntı hesabı Ice Universe, Civi'nin bu yıl çıkacak en güzel tasarıma sahip Xiaomi akıllı telefon olacağını tweetledi. Civi'nin CC gençlik serisinin yerini alması planlanıyor.

Ultra ince çerçeveli Xiaomi Civi'nin ilk fotoğrafı sızdı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun Full HD+ çözünürlüklü 6.55 inç AMOLED ekrana, 33 watt şarj destekli 4250 mAh pile ve 64 MP ana kameraya sahip olması bekleniyor.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/xioami_civi_series_launch_date-news-51066.php https://gadgettendency.com/xiaomi-civi-will-still-be-a-completely-new-smartphone-it-will-receive-a-108-megapixel-sensor-like-the-galaxy-s21-ultra/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28497 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Xiaomi Civi ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim