Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 11'deki LPDDR5 RAM, standarttan %16 daha hızlı olacak

Xiaomi Mi 11 sadece Snapdragon 888 ile güçlendirilmiş ilk telefon olmakla kalmayacak, aynı zamanda %16 daha yüksek performans sunan "safkan" LPDDR5 RAM ile rekabete farklı bir boyut getirecek.

Xiaomi Mi 11'deki LPDDR5 RAM, standarttan %16 daha hızlı olacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi başkan yardımcısı ve Redmi genel müdürü Lu Weibing, Xiaomi Mi 11 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Deneyimli yöneticiye göre amiral gemisi telefon normal standardın üstünde performans sunan özel bir LPDDR5 RAM'e sahip olacak.

Çinli teknoloji devi, farklı bellek nesilleri arasındaki hız farkını gözler önüne seren bir grafik hazırladı. Yayınlanan görsel, standart LPDDR5'in 5.500 Mbps'de çalıştığını gösteriyor.

Xiaomi Mi 11'deki LPDDR5 RAM, standarttan %16 daha hızlı olacak Tam Boyutta Gör

Safkan LPDDR5 çıtayı yükseltiyor

Buna karşın “full blood” (safkan) olarak tanımlanan LPDDR5'in %16 oranında artırılmış performansa sahip olduğunu ve 6.400 Mbps'ye kadar hızlara ulaşabildiğini görüyoruz.

Xiaomi Mi 11, 28 Aralık'ta tanıtıldığında sadece Qualcomm Snapdragon 888 yonga setiyle güçlendirilmiş ilk akıllı telefon olmakla kalmayacak, aynı zamanda bu özel "safkan" LPDDR5 RAM ile rekabeti farklı bir boyuta taşıyacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim