Anlık Bildirim

Xiaomi, Mi 11T serisini Eylül sonunda piyasaya sürecek

Çinli teknoloji devi Xiaomi, amiral gemisi telefonlarının T-varyantını piyasaya sürmeyi bir gelenek haline getirdi. Şirket önümüzdeki ay Mi 11T serisini çıkarmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mi 11T serisi Eylül sonunda geliyor Tam Boyutta Gör

Daha önceden de bildirildiği üzere Xiaomi çok yakında Mi 11T'yi tanıtacak. Şirkete yakın kaynaklar Çinli üreticinin yeni akıllı telefonunu ne zaman duyuracağını açıkladı.

Xiaomi Mi 11T'nin 23 Eylül 2021 tarihinde resmiyet kazanacağı belirtiliyor. Cihaz hemen uluslararası pazarda piyasaya sürülecek. Global lansmanın ardından Hindistan, Endonezya ve Nijerya gibi ülkelerde de yerel duyurular yapılacak.

Xiaomi Mi 11T serisi Eylül sonunda geliyor Tam Boyutta Gör

İki versiyonu olacak

Akıllı telefonun satışa sunulduğu bölgeye bağlı olarak farklı isimle çıkış yapma ihtimali bulunuyor. Hatırlarsanız 2020'nin Eylül ayında tanıtılan Xiaomi Mi 10T, Çin'de Redmi K30S adı altında tüketicilere sunulmuştu.

Serinin iki model içermesi bekleniyor. Bunlardan biri 120 Hz OLED ekran, 64 megapiksel ana kamera ve MediaTek Dimensity 1200 işlemciyle güçlendirilmiş Mi 11T olacak. Diğerinin ise özellikleri hala bilinmeyen Mi 11T Pro olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim