Anlık Bildirim

Xiaomi Watch Color 2 uygulama desteğiyle geliyor

Xiaomi Watch Color 2 akıllı saat modeli büyük dairesel ekranının yanı sıra uygulama desteği sunması ile de dikkat çekiyor. Xiaomi Watch Color 2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Xiaomi Watch Color 2 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Mi Band serisi ile giyilebilir cihaz pazarında kendisine haklı bir yer edinen Xiaomi yavaş yavaş üst seviyeye doğru ilerlemeye başladı. Xiaomi Watch Color 2 modeli uygulama desteği ile ayrı bir konuma taşınıyor. 

Xiaomi Watch Color 2 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Watch Color 2 modeli yuvarlak ve spor bir tasarıma sahip. 1.43 inçlik AMOLED ekran 326ppi yoğunluk sunuyor. 60Hz tazeleme hızı sınıfında önemli bir avantaj sağlıyor. Ekranda 200 civarı tema kullanmak mümkün. 

117 spor modu ve 19 profesyonel spor modu barındıran model nabız ve kandaki oksijen takibi yapabiliyor. Çift frekans konumlama yongası GLONASS, Beidou, GPS gibi sistemleri destekliyor. Gövde 5ATM basınca dayanıklı.

Xiaomi Wear uygulaması üzerinden saate üçüncü taraf mini uygulamalar yüklemek mümkün oluyor. Xiaomi açısından bu bir ilk. Uygulama desteği şimdilik Android tarafında geçerli ve kısıtlı sayı ile sunuluyor. 12 güne kadar kullanılabilen Xiaomi Watch Color 2 modeli 155$ gibi bir fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim