Anlık Bildirim

PlayStation'ın popüler oyunu Twisted Metal'in dizisi duyuruldu: Başrolde Anthony Mackie

PlayStation markasının en popüler oyun serilerinden biri olan Twisted Metal'in dizi uyarlaması resmi olarak duyuruldu. Dizinni başındaki isim yeni Kaptan Amerika olan Anthony Mackie.

Twisted Metal'in dizisi duyuruldu, başrol belli oldu

İlk oyunu 1995 yılında yayınlanan ve PlayStation'ın en sevilen markalarından biri haline gelen Twisted Metal'in live-action dizi uyarlaması resmi olarak duyuruldu ve dizinin başrolü belli oldu.

Başrolde Anthony Mackie

Geçtiğimiz aylarda yeşil ışık yakılan dizi için resmi duyuru geldi ve duyuru ile birlikte dizinin başrolü de belli oldu. Dizinin başrolünde yani John Doe rolünde, Marvel evreninde önce Falcon ardından da yeni Kaptan Amerika olan Anthony Mackie'yi izleyeceğiz. 

Dizi yarım saatlik bölümlerden oluşacak. Projede yönetici yapımcı olarak Deadpool yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick bulunacak. Kobra Kai yazarı Michael Jonathan Smith de hem yapımcı hem de senarist görevinde olacak. 

Dizi ise kıyamet sonrası çorak bir arazide ödül vaadiyle paket teslim etme görevi verilen bir yabancının hikayesini anlatacak. Ne yazık ki şu an için daha fazla detay bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim