Anlık Bildirim

Yazılımı güncellenen Xiaomi Mi Watch Lite'a yeni özellikler geldi

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin ülkemizde de satışta olan Mi Watch Lite akıllı saat modeline güncelleme geldi ve giyilebilir cihaz birkaç yeni özelliğe kavuştu.

Yazılımı güncellenen Xiaomi Mi Watch Lite'a yeni özellikler geldi Tam Boyutta Gör

Şirketin giyilebilir aksesuar alanındaki popüler cihazlarından biri olan Xiaomi Mi Watch Lite yazılım güncellemesi aldı. 4.1.20 sürümüne yükseltilen resmi yazılımı Xiaomi Wear sayesinde cihaza çeşitli ayarlar ve otomatik işlevler eklendi.

Güncelleme ile birlikte akıllı saat sahipleri, uyku sırasında otomatik olarak etkinleştirilen akıllı Rahatsız Etmeyin işlevine erişebildi. Titreşim modunu ve "bileği çevir" hareketini tanıma hassasiyetini ayarlamak da mümkün hale geldi.

Yazılımı güncellenen Xiaomi Mi Watch Lite'a yeni özellikler geldi Tam Boyutta Gör

Yeni özellikler ve kararlılık güncellemeleri

Bir arama geldiğinde, Android akıllı telefon sahipleri artık aramayı saat ekranındaki ilgili düğmeyi kullanarak sonlandırabilecek. Bluetooth kapatıldığında ise akıllı saat sahipleri bağlantının kesildiğine dair düzenli olarak bildirim alacaklar. Ek olarak, geliştiriciler hataları ortadan kaldırdı ve Xiaomi Mi Watch Lite'ın kararlılığını artırdı.

Geçtiğimiz Aralık ayı ortasında tanıtılan Mi Watch Lite, 1,4 inç ekran, 11 egzersiz modu ve 5 ATM su geçirmezlik özelliği ile satışa çıkmıştı. Şirkete göre, cihaz tek bir şarjla dokuz güne kadar kullanılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim