Anlık Bildirim

Yeni AirPods Pro, 2021 yılına ertelenebilir

Apple uygun fiyatlı yeni AirPods Pro'nun çıkışını 2020'nin ikinci yarısına veya 2021 yılına erteleyebilir. DigiTimes'ın yeni raporu Apple'ın yol haritasıyla ilgili bazı önemli bilgileri açığa çıkardı.

Yeni AirPods Pro, 2021 yılına ertelenebilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın AirPods X adlı yeni bir kablosuz kulaklık çıkarmayı planladığına dair söylentiler duyuyoruz. AirPods Pro'nun daha ucuz bir versiyonu olarak satışa sunulması beklenen yeni kulaklığın, çevrimiçi formatta düzenlenecek WWDC 2020 etkinliğinde duyurulacağı bildirilmişti ancak görünüşe bakılırsa bu gerçekleşmeyecek.

DigiTimes'ın şirkete yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre AirPods X'in çıkışı 2020'nin ikinci yarısına ve hatta 2021'e ertelenebilir. Bunun nedeninin ise küresel ekonomiyi olumsuz yönde etkileyen koronavirüs (Covid-19) salgını olduğu belirtiliyor. Zira tüm dünyayı etkisi altına alan virüs yüzünden birçok tesis operasyonlarını geçici olarak askıya almak zorunda kaldı.

Yeni AirPods Pro, 2021 yılına ertelenebilir Tam Boyutta Gör

3. nesil AirPods söylentileri

Bu arada Apple'ın önümüzdeki ay 3. nesil AirPods'u duyuracağı bildiriliyor. İlk etapta bunun AirPods X / AirPods Pro Lite olabileceği düşünülüyordu ancak büyük olasılıkla şirket standart AirPods modelinin daha da geliştirilmiş bir modelini tanıtacak. Ne gibi farklılıklar sunacağını ise şu an için bilemiyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim