Anlık Bildirim

Apple'ın yeni iOS 15.4 güncellemesi tüm uygulamalara 120Hz desteği getiriyor

Apple'ın geliştiriciler için paylaşılan iOS 15.4 beta güncellemesinde 120Hz desteğinin tüm uygulamalara gelmesi bekleniyor. Güncelleme yakında tüm kullanıcılar için paylaşılacak.

Yeni iOS 15.4 güncellemesi 120Hz desteğini arttıracak Tam Boyutta Gör

Apple’ın yeni iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinde bulunan 120Hz desteği birçok kullanıcı tarafından olumlu olarak karşılansa da bu destek yalnızca belirli uygulamalarda çalışabiliyordu. Desteklenen yazılım sayısını arttırmak için çalışmalarını sürdüren Apple, iOS 15.4 güncellemesi ile beraber tüm uygulamalara 120Hz desteği getiriyor.

Desteklenen uygulama sayısı artacak

Paylaşılan bilgilere göre iOS 15.4'ün beta sürümü, modellerde bulunan Core Animation hatasını düzeltecek ve sunulan görüntülerin 60 fps’in üzerine kolay bir şekilde çıkmasını sağlayacak. Ayrıca yeni güncelleme iPhone kullanıcılarını sevindirecek bir önemli özelliği daha getiriyor. Artık kullanıcılar telefonlarının kilidini açarken maskelerini indirmek zorunda kalmayacak ve Face ID, kişiyi maskeli olarak tanıyabilecek.

Yeni güncelleme ile sunulacak 120 desteğinin uygulamalarda otomatik olarak çalışıp çalışmayacağını veya geliştiricilerin bu uygulamalar üzerinde değişikliğe mi gideceğini henüz bilmiyoruz. Geliştiriciler için paylaşılan yeni güncellemenin yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim