Anlık Bildirim

WWDC 2022’de tanıtılması beklenen yeni Macbook Air, beklenen renklerle gelmeyebilir

6 Haziran'da gerçekleşmesi beklenen WWDC 2022 etkinliğinde yeni MacBook Air'in de tanıtılması bekleniyor. Ancak yeni MacBook Air'ler beklenen renk seçenekleriyle gelmeyebilir. İşte detaylar:

Yeni Macbook Air, beklenen renklere sahip olmayabilir Tam Boyutta Gör

Apple, 2 yıldır WWDC’de herhangi bir önemli cihaz tanıtımı yapmadı ancak bu sene bu değişebilir. Mark Gurman ve diğer Apple kaynakları, uzun zamandır 2022’de yeni Mac’lerin geleceğini belirtiyordu. Ve yakın bir zamanda yapılan bir paylaşıma göre Apple, yeni MacBook Air'i WWDC’te tanıtabilir.

İşte yeni nesil MacBook Air'in renk seçenekleri 

Geçtiğimiz günlerde Mark Gurman tarafından paylaşılan birkaç tweet'te, yeni nesil MacBook Air'in gelecek hafta WWDC'de piyasaya sürülmesinin planlandığını tekrar belirtti. Paylaşılan bu tweet'lere göre Apple'ın bu noktada yeni dizüstü bilgisayarının lansmanını ertelemesinin nedeni, Çin'deki tedarik sorunları. 

Yeni Macbook Air, beklenen renklere sahip olmayabilir Tam Boyutta Gör

Daha önceki paylaşımlarda yeni nesil MacBook Air'in birçok farklı renkte geleceği yönündeydi. Ancak Mark Gurman paylaşımında "Yeni MacBook Air'in birçok renkte geleceğine dair çokça fikirler ortaya atıldı. Şu anda uzay grisi, gümüş ve altın renklerinde geliyor. Bu renklerden daha fazlasını beklemezdim (ancak yeni altın daha çok şampanya gibi olacak)" sözleriyle beklenen renk seçeneklerinin gelmeyeceğini söyledi.

Bu tweet'den de anlaşılacağı üzere WWDC 2022’de tanıtılması beklenen yeni MacBook Air'in uzay grisi, gümüş ve altın renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor. WWDC 2022 etkinliğinin ise 6 Haziran'da gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim