Anlık Bildirim

Yeni nesil Kindle Paperwhite, daha büyük ekran ile geliyor

E-okuyucular konusunda pazarın önde gidenlerinden olan Amazon, gelecek hafta düzenleyeceği etkinlik ile yeni ürünler tanıtacak. Bu ürünlerden birinin de yeni nesil Kindle Paperwhite olması bekleniyor.

Yeni nesil Kindle Paperwhite, büyük güncellemeler ile geliyor Tam Boyutta Gör

E-okuyu pazarında büyük bir pazar payına sahip olan Amazon, farklı Kindle ürünleri ile birçok insana hitap ediyor. Kindle ailesinin ortanca üyesi sayılan ve oldukça beğenilen Kindle Paperwhite, gelecek hafta içinde düzenlenecek Amazon etkinliğinde güncellenebilir.

6.8” ekran ile gelecek

GoodEReader’ın raporuna göre Amazon Kanada, yanlışlıkla karşılaştırma sayfasına yeni Kindle Paperwhite’ı yükledi. İki farklı modeli gözüken yeni Kindle, Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition olarak ikiye ayrılıyor. İki cihaz da önceki nesil Paperwhite’ın 6” ekranını terk ederek 6.8” bir ekran ile geliyor. İki cihaz da 17 LED aydınlatmaya sahip. Basic Paperwhite’ın 8GB depolamaya, Signature Edition’ın ise 32GB hafızaya sahip olduğu gözüküyor. Signature Edition, normal modelden farklı olarak otomatik parlaklık ve kablosuz şarj özelliklerine sahip. İki model de sarı aydınlatma ve IPX8 desteği ile geliyor. Standart modelin 120 dolar, Signature Edition’ın ise 165 dolar civarında çıkış yapması bekleniyor.

Kindle Paperwhite, önceki nesile kıyasla güzel iyileştirmeler sunsa da Kindle Oasis’in birçok özelliğinden mahrum kalıyor. Karşılaştırma tablosuna göre ergonomik tasarım, yatay okuma modu ve fiziksel sayfa değiştirme tuşları Oasis modeline özel olmaya devam edecek. Uzun süredir Micro-USB kullanan Kindle modellerinin yeni nesil Paperwhite ile USB-C’ye geçiş yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Amazon’un yeni Kindle Paperwhite’ı ne zaman tanıtacağı bilinmiyor ancak gelecek hafta yapılması beklenen Amazon donanım sunumunda büyük ihtimal tanıtılacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6976 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon kindle, amazon kindle paperwhite ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim