Anlık Bildirim

12 inçlik Galaxy Note Pro ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

12 inçlik Galaxy Note Pro ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

Samsung'un en büyüğü 10.1 inçlik ekrana sahip Galaxy Note tablet ailesine daha büyük bir üye ekleyeceği bir süredir teknoloji kulislerinde gündeme geliyor. Galaxy Note 12.2 veya Galaxy Note Pro şeklinde bir isme sahip olacağı beklenen yeni model ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Samsung'un Güney Kore'de yeni tablet modelleri ile ilgili yaptığı bir toplantıdan sızdırılan bilgilere göre yeni üye Galaxy Note 10.1 Pro adını alacak ve 12.2 inçlik bir ekrana sahip olacak. Samsung'un toplantıda bir cam kutu içerisinde yeni modeli gösterdiği ancak kesinlikle resim çekmeye izin verilmediği belirtiliyor. Sadece toplantının başlangıç sunumu görüntülenebilmiş. 

Modelin üzerinde Galaxy Note 10.1 (2014 edition) Pro yazısı bulunurken, diagonal olarak 310mm uzunluğa sahip olduğu belirtiliyor. Bu da 12.2 inçlik bir ekran boyutuna tekabül ediyor.

Modelin donanım özellikleri ise 10.1 inçlik model ile aynı. 2560x1600 piksel çözünürlük, Snapdragon 800 yongaseti, 3GB RAM bunlar arasında. Samsung'un Galaxy Note 10.1 Pro modeli ile dizüstü ve tablet hibridi bir konsept sunacağı ve profesyonel kullanıcılara hitap edeceği belirtiliyor. Modelin klavye aksesuarları daha ağırlıklı olacak ve S-Pen teknolojisi de daha gelişmiş bir şekilde yerini alacak.

Galaxy Note 10.1 Pro modeli 750gr ağırlık ile standart modelden biraz daha ağır iken, batarya ise 9500mAh gücünde olacak. Samsung'un Galaxy Note 10.1 Pro modelini Mart ayından önce lanse etmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim