Anlık Bildirim

2018 MacBook Air modellerinde anakart arızası Apple tarafından doğrulandı - Tamir ücretsiz yapılacak

Apple tarafından servis ağına dağıtılan bir dökümana göre 2018 MacBook Air laptoplarda bir anakart arızası, az sayıda kullanıcıyı etkiliyor. Buna yönelik ücretsiz tamir programı dört yıl geçerli.
Apple’ın servis sağlayıcılara aktardığı bir dökümanla ortaya çıktığı üzere 2018 MacBook Air laptoplarda bir anakart arızası “çok az sayıda kullanıcıda” meydana geliyor. Bu arıza sonucu servise gelen cihazlara ücretsiz anakart değişimi yapılacak.
Durumdan etkilenen kullanıcılara bir e-postayla bildirim gönderecek olan Apple, cihazların ücretsiz anakart değişimine uygun olduğunu açıklayacak. Arızayla ilgili herhangi bir semptom ya da sebep ise belirtilmedi.
MacBook Air’ın satın alınma tarihinden itibaren dört yıl boyunca geçerli olan bu teklif, kullanıcıların cihazında anakart değişimini etkilemeyen başka hasarlar olsa da ücretsiz yapılacak. Bu hasarlar, anakart değişimini etkilerse kullanıcı, bunlar için ödeme yapmak zorunda olacak.
Halka açık olarak bu bilgiyi paylaşmayan Apple, az sayıda kullanıcının durumdan etkilenmesi sebebiyle bilgiyi sadece servis ağına ulaştırmış durumda. Buna rağmen, cihazınızda böyle bir sıkıntı meydana geldiğinde tüm Apple teknik servis çalışanlarının durumdan haberdar olacağının garantisi bulunmuyor. En iyi yöntem, Apple Destek sayfasından cihazınızın seri numarasıyla servis talebinde bulunmak olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim