Anlık Bildirim

2019'da kullanıma sunulacak yeni emojiler onaylandı

Unicode Konsorsiyumu, 2019 yılında kullanılacak emojileri belirledi. Yeni emoji paketinde şimdiye kadar çok istek alan beyaz kalp de olmak üzere 230 emojiye yer verildi.
Yazışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri de hiç kuşku yok ki emojilerdir. Bazen onlarca kelime ile anlatamayacağımız duyguları bir emoji göndererek ifade edebiliyoruz. Yıllar geçtikçe de bu ifade şekilleri daha da çoğalıyor. Zira 2019 yılında kullanıma sunulacak 230 emoji daha onaylandı.

Güncellemeler Nisan'da başlayacak

2019'a ait son emoji listesi Unicode Konsorsiyumu tarafından onaylandı ve bu yıl büyük platformlara gelen toplam 230 yeni emojiyi içeriyor. Yeni emoji paketinin telefonunuza yüklenmesi ise biraz süre alacak. Zira güncellemelerin Mart ayında yayınlanacağı ve işletim sistemlerine destek verilmesi ise Nisan ayında başlayıp, yıl sonuna kadar süreceği belirtiliyor.

Yazışmalarında emoji kullanmayı sevenlerin ise tembel hayvan, su samuru, flamingo, orangutan ve kokarca da dahil olmak üzere yeni hayvan emojilerini, ayrıca waffle, tereyağı, soğan, sarımsak ve meyve suyu kutusu da dahil olmak üzere birçok yiyecek temalı emojiyi merakla beklemeleri gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim