Anlık Bildirim

2020 Volkswagen Golf'ün satış tarihi teknik aksaklıklar nedeniyle ertelendi

Alman haber sitesi Bild, 2020 Volkswagen Golf'ün tanıtım ve satış tarihlerinin teknik aksaklıklar nedeniyle ertelendiğini belirtti. Volkswagen ise ertelemenin nedeni olarak Noel'i işaret etti.

2020 Volkswagen Golf'ün satış tarihi teknik aksaklıklar nedeniyle ertelendi Tam Boyutta Gör
 

Geçtiğimiz hafta test edilirken görüntülenen 2020 Volkswagen Golf (Mk8) ile ilgili yeni bilgiler geldi. Alman haber sitesi Bild, yeni nesil Golf’ün dünya prömiyerinin teknik aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti.

Bild tarafından yapılan haberde, Volkswagen’in Avrupa’da en çok satan modelini yeni jenerasyonda gelişmiş teknolojilerle donatacağı, bu teknolojilerin çok daha fazla yazılım ve donanım gerektirdiği için bazı teknik aksaklıkların meydana geldiği bildirildi. Bu sebeple, Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen 2020 Volkswagen Golf’ün fuarı es geçip daha ileri bir tarihte tanıtılacağı ifade edildi. Ayrıca, aynı nedenden dolayı satışların da 2020 yılının başına ertelendiği belirtildi.

"Ertelemenin nedeni teknik sorunlar değil Noel" 

Alman üretici 2020 Volkswagen Golf’te düzeltilmesi gereken teknik aksaklıkların bulunduğunu kabul etti, fakat ertelemenin bu yüzden olmadığını dile getirdi. Volkswagen, yeni nesil Golf’ün satışa sunulacağı tarihi Noel yüzünden ertelediklerini, bu tarihlerde herkesin hediye peşine düşüp otomobillerle ilgilenmediğini belirtti. Volkswagen’in Satış ve Pazarlama Şefi Juergen Stackmann tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Yeni yıla hızlı bir giriş yapmanın daha iyi olacağını düşündük. Bunun yaşanan teknik sorunlarla bir ilgisi yok, tamamen satışlarla ilgili bir karar. Kimsenin otomobillerle ilgilenmediği Noel döneminde bir otomobili piyasaya sürmek istemezsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7951 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2020 volkswagen golf, Golf ve golf ne zaman çıkacak
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim