Anlık Bildirim

2020 Octavia RS iV'den yeni teaser geldi: Bu kez kabinden de görüntü var

Skoda RS ailesinin ilk plug-in hybrid üyesi 2020 Skoda Octavia RS iV ile ilgili teaser paylaşımları gelmeye devam ediyor. Bu kez bir video paylaşan Çekyalı üretici, Octavia RS iV'nin içini de gösterdi

Skoda, dün kamuflajlı bir şekilde test edilirken görüntülenen 2020 Skoda Octavia RS iV ile ilgili bir teaser daha paylaştı. Bu seferki teaser, plug-in hybrid motorlu Octavia RS iV’nin sahip olduğu tasarım detaylarına odaklanan bir video.

RS ailesinin ilk plug-in hybrid üyesi olacak 2020 Skoda Octavia RS iV’deki sistem 1.4 litre TSI turbo benzinli ünite, 116 beygirlik bir elektrik motoru ve 13 kWh’lık küçük bir bataryadan oluşacak. Bu kombinasyonla birlikte toplamda 245 beygir güç ve 400 Nm tork ortaya çıkacak. Çekyalı üretici, Octavia RS iV’nin performans verilerinden henüz bahsetmedi fakat CO2 emisyonunu 30 g/km (WLTP) ve saf elektrikli sürüş menzilini 55 kilometre olarak açıkladı.

2020 Skoda Octavia RS iV, standart modele kıyasla çok daha agresif ve dinamik görünmesini sağlayan detaylarla gelecek. Gövde rengiyle kontrast oluşturan siyah ızgara ve yan ayna kapakları, daha büyük hava girişlerine sahip sportif tampon, “ViRS” rozeti, ön lip, yeni tasarım jantlar ve siyah bagaj spoyleri Skoda Octavia RS iV’nin tasarım unsurları arasında olacak.

Daha önce paylaşılan çizimler arasında 2020 Skoda Octavia RS iV’nin iç mekanı bulunmuyordu. Bugün paylaşılan videoda aracın kabinini parça parça da olsa görebiliyoruz. Kırmızı dikişleri bulunan üç kollu spor direksiyonun alt kısmında, kapı eşiklerinde ve spor koltuklarda “ViRS” logosu bulunuyor. Ayrıca, kapı altına yansıtılan “Skoda” yazısı, alüminyum pedal seti ve kırmızı ambiyans aydınlatması da son derece dikkat çekici görünüyor.

2020 Skoda Octavia RS iV Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. Çekyalı üretici, Cenevre’deki fuarda söz konusu modelin yanı sıra 204 beygir güç ve 350 Nm torka sahip bir başka plug-in hybrid versiyon olan Octavia iV’yi de görücüye çıkaracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim