Anlık Bildirim

2022 iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri sonuçlandı: İşte kazananlar

IPPAWARDS olarak da bilinen iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri sahiplerini buldu. 2022'nin büyük ödülü Irak'ta iPhone 11 ile çektiği Musul'un Çocuğu karesi ile İtalyan fotoğrafçı Antonio Denti'ye gitti.

2022 iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri sonuçlandı: İşte kazananlar Tam Boyutta Gör

Bu yıl 15'incisi düzenlenen iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri'nin kazananları belli oldu. IPPAWARDS 2022'de büyük ödülün sahibi The Kid of Mosul (Musul'un Çocuğu) karesi ile İtalyan fotoğrafçı Antonio Denti oldu. Söz konusu resim Irak'ta iPhone 11 kullanılarak çekildi.

Kazanan fotoğraf "savaşın yol açtığı enkazın ortasında bir şefkat" anını yakalıyor. Arka planda yıkım sahnesi olan karede bir askerin, savaşın en masum kurbanları arasında yer alan bir çocuğun yüzüne dokunduğunu görüyoruz.

2022 iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri sonuçlandı: İşte kazananlar Tam Boyutta Gör

IPPAWARDS, 2007'den bu yana düzenleniyor

Bir sonraki ödül Anti-Sosyal Mesafe fotoğrafıyla İsveçli Rachel Sela'ya verildi. İlgi çekici kare iPhone 12 Pro'da kayıt altına alındı. Amerika Birleşik Devletleri'nden Kelley Dallas'ın dereceye giren Kemanlı Kız fotoğrafı ise iPhone 13 Pro'nun bir eseri.

Belirlenen 16 kategorideki ilk üç ödülleri Avustralya, Kanada, Çin, Mısır, Fransa, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Japonya, Hollanda, San Marino, Polonya, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya gibi ülkelerden fotoğrafçılara verildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim