Anlık Bildirim

4.7-inç HD ekranlı Samsung SHV-E120L'nin teknik özellikleri detaylanıyor

Geride bıraktığımız ağustos ayında, NenaMark1 Benchmark sonuçları yayınlanan Samsung SHV-E120L'ye ait olduğu öne sürülen teknik özellik listesi internete sürpriz şekilde sızdırıldı.
Gelen bilgilere göre 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8660 işlemcinin, Adreno 220 grafik biriminin ve 1 GB RAM'in güç vereceği ifade edilen SHV-E120L, GSM şebekesi ile HSPA / LTE (Long-Term Evolution) alt yapılarına destek veriyor.
Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı, Bluetooth 3.0, GPS, T-DMB alıcısı ve NFC (Yakın Alan İletişim Teknolojisi) ile donatılan akıllı telefonun kuşkusuz en dikkat çeken yönü sahip olduğu ekranı. Akıllı telefonda, 4.7-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilmiş. Son günlerde yaşanan gelişmelerden yola çıkarak 4.0-inç ve üzeri boyutta ekrana sahip akıllı telefonların yavaş yavaş standartlaşmaya başladığını söylemek mümkün.
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3.5 sürümünü kullanan ve 1850 mAh'lik bataryayla gelen SHV-E120L'nin ön yüzünde 2 megapiksel, arka yüzünde ise 8 megapiksel kamera konumlandırılmış.
Bu bilgilere ek olarak 16 GB dahili flash bellek, 3 yönlü jiroskop ve ivme sensörüne ev sahipliği yapan akıllı telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı hala belirsizliğini koruyor. Verilen bilgilerin tutarlı çıkmasını her zaman olduğu gibi diliyoruz.
4.7-inç HD ekranlı Samsung SHV-E120L'nin teknik özellikleri detaylanıyor
4.7-inç HD ekranlı Samsung SHV-E120L'nin teknik özellikleri detaylanıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19642 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim