Anlık Bildirim

5.5 inç ekranlı bilinmeyen bir Samsung akıllı telefonu kargo bilgilerinde ortaya çıktı

5.5 inç ekranlı bilinmeyen bir Samsung akıllı telefonu kargo bilgilerinde ortaya çıktı

CES 2014 fuarında Pro serisi tablet modellerini tanıtan Samsung'un akıllı telefon tarafında ise Neo serisiyle bu yıla başlayacağı internete sızdırılmıştı.

Hindistan'ın gümrük transferini takip eden bir sitede ortaya çıkan yeni bilgiler Samsung'un GT-I9405 kod adında bir akıllı telefonu test amacıyla Bangalor ve Yeni Delhi’ye gönderdiği görülüyor.

Bilgilerde 5.5 inçlik bir ekran taşıdığı belirtilen GT-I9405'in tek SIM desteği olduğu ve 10 Ocak'ta varış noktasına ulaştığı belirtiliyor. Model numarasından cihazın LTE versiyonu olduğu anlaşılıyor. Galaxy Tab Pro 8.4 modelinin de bu sitenin veritabanında ortaya çıktığı hatırlandığında, GT-I9405 modelinin gelecek ay tanıtılma ihtimali olduğu düşünülebilir.

Samsung'un bu yeni modeli nereye konumlandıracağı bilinmiyor. Boyut itibariyle Note veya Mega serisine ait olabileceği tahmin edilen cihazın model numarası itibariyle de Galaxy S3 ve Galaxy S4 modellerinin arasına yerleşebileceği belirtiliyor. 

Samsung'un bu yeni cihazının ne tür bir akıllı telefon olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak MWC 2014 etkinliği yaklaştıkça cihazın detayları da açığa çıkacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13338 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim