Anlık Bildirim

AMD: Fusion işlemciler Windows 8.1 altında daha yüksek performans sunuyor

AMD: Fusion işlemciler Windows 8.1 altında daha yüksek performans sunuyor
AMD resmi blog sitesinden yaptığı açıklama ile Fusion işlemci ailesinin Windows 8.1 altında daha yüksek performans verdiğini ortaya koydu. Windows 8.1'in geliştirme çalışmaları esnasında AMD ve Microsoft mühendislerinin yakın işbirliği ile yapılan optimizasyonlar sayesinde, Fusion A10-6800K işlemcisi  Windows 8.1 altında, Windows 8'e kıyasla aynı ekran kartı sürücüsü ile %9.5'e varan oranda daha yüksek performans sağlıyor. 
AMD ayrıca Windows 8.1 altında Fusion A10-6800K ile  Intel Core i5-4670K işlemcilerini de kıyasladı. AMD'nin kıyasladığı testler, ağırlıklı olarak entegre grafik tabanlı olduğu için Intel'e kıyasla tablolara önemli oranda fark yansımış durumda. Ancak sistem genelinin etkili olduğu PCMark 8'de ise aradaki fark eriyor fakat AMD lehine işlemeye devam ediyor.  
Tüm bu gelişmelere ek olarak AMD, Windows 8.1 ile gelen Internet Explorer 11'in yeni sektör standardı WeBGL'e destek verdiğini, kendi GPU ve APU çözümleri ile WeBGL'den yüksek performans kazanıldığını ifade ediyor. AMD ayrıca kendi donanımları üzerinden Windows 8.1'in Miracast desteğinden faydalanan Kablosuz Görüntü Aktarım yeteneğine de dikakt çekiyor. 
AMD: Fusion işlemciler Windows 8.1 altında daha yüksek performans sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1043 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim