Anlık Bildirim

ABD’li teknoloji devi AMD bir zamanlar Nvidia karşısında eleştirildiği noktalardan biri olan sürücülerini son zamanlarda oldukça iyi bir seviyeye getirdi. Firma son sürümle birlikte geldiği seviyeyi bir adım daha öteye taşımış durumda.

Enhanced Sync

Crimson ReLive Edition 17.7.2 sürümüyle birlikte gelen en dikkat çekici özelliklerden birisi Enhanced Sync. Nvidia tarafındaki VSync’e benzer olarak kare/saniye oranını sabitlemeye yarayan özellik AMD’nin iddiasına göre bu işlevi ekranda yırtılmalara mahal vermeden gerçekleştirebiliyor.
Oyun esnasında kayıtlara yönelik geliştirmeler de unutulmamış. Sürücü ile birlikte artık Radeon ekran kartı kullanıcıları 100 Mb/s’lik bitrate’e sahip oyun kayıtları yapabilecek. Bunun yanı sıra canlı yayına web kamerası görüntüsü ekleme ve mikrofon sesini arttırma gibi opsiyonlar da eklenmiş.
AMD Radeon Crimson ReLive Edition 17.7.2’yi kullanıma sundu Tam Boyutta Gör

Bununla birlikte artık mobil GPU’lar ve çoklu grafik kartı içeren sistemler de Radeon Chill desteğine kavuşuyor. Ayrıca Radeon WattMan tarafında ve çeşitli oyunlarda da iyileştirmeler içeren sürücüye buradan  ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17169 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, crimson relive edition ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim