Anlık Bildirim

AMD'nin en son sürücüleri Windows PC'leri çökertti

Yeni AMD Radeon ekran kartı sürücüleri sorunlu çıktı. Windows PC'leri bozduğu, önyükleme sorunu yaşattığı yönünde çok sayıda şikayet geliyor.                    
Radeon RX 6000 & 7000 sürücü sorunu Tam Boyutta Gör
Radeon RX 6000 ve Radeon RX 7000 GPU ailesi için güncellemeler sunan AMD Adrenalin 23.2.1 sürücüleri dün yayınlandı. AMD’nin son yayınladığı sürücüleri yükleyen çok sayıda kullanıcıdan şikayet var. Güncellemenin PC önyükleme sorununa yol açtığı söyleniyor.

Sosyal medya platformunda AMD’ye tepkiler yağdı. Örneğin; AMD Radeon RX 7900 XTX ekran kartına sahip bir kullanıcı “Bilgisayarımı çökertti, şimdi Windows’u yeniden, sıfırdan kurmam gerekiyor.” dedi. Başka bir kullanıcı sürücünün Windows yüklemesini engellediğini söyledi.

AMD’nin sitesinde sürücülerin yalnızca birkaç oyunda takılma ve çökme sorunu yaşatabileceği yazıyor ancak Twitter’da bildirilenler gibi ciddi Windows sorunlarından hiç bahsedilmiyor.

PC izleme programı CapFrameX’in geliştiricileri, sürücünün Windows BIOS ayarlarını değiştirdiğini bu yüzden de çökme ve önyükleme sorunlarına yol açtığını iddia ediyor. Kullanıcılara Windows’u yeniden yüklemeden önce BIOS ayarlarını kontrol etmeleri, Display Driver Uninstaller’ı kullanarak sürücüyü kaldırmaları yönünde tavsiyede bulunuluyor.

Kaynakça https://www.digitaltrends.com/computing/amd-driver-windows-crashing-boot-problems/ https://wccftech.com/latest-amd-radeon-graphics-drivers-reportedly-causing-pc-boot-issues-corrupting-windows/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12500 kez okundu.
60 kişi, toplam 70 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Yazılım Windows
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim