Anlık Bildirim

AMD Radeon HD 7970 saatler içerisinde tükendi

Resmi satışı bugün başlayan AMD Radeon HD 7970 saatler içerisinde tükendi. Alanında en büyük elektronik ticaret sitelerinden birisi olan Newegg'de, AMD tabanlı ekran kartı üretiminde sektörün önde gelen oyuncularına ait kartların tamamı "out of stock" olarak görünüyor. Tabi bu noktada merak edilen soru şu; "üreticiler kaç adet kartı piyasaya sundu?"
AMD tarafından gelen bilgilere göre bugün itibariyle bol miktarda ekran kartı piyasaya girmiş durumda ve artan üretim kapasitesine bağlı olarak her geçen gün daha fazla sayıda kartta raflardaki yerini almış olacak. Dünyanın en hızlı grafik yongası olan 28nm Tahiti XT'den güç alan Radeon HD 7970 buna bağlı olarak şu an dünyanın en hızlı tek GPU'lu ekran kartı.
Sunduğu performansın yanında sahip olduğu yüksek hız aşırtma başarımıyla da dikkat çeken Radeon HD 7970, DirectX 11.1 ve PCI Express 3.0 gibi yenilikçi teknolojileri de destekliyor. Önümüzdeki ay içerisinde daha düşük maliyetli bir alternatifi olarak Radeon HD 7950'nin de piyasaya girmesi beklenirken, Radeon HD 7970'in tavsiye edilen yurt dışı fiyatı ise 549$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20145 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim