Anlık Bildirim

AMD bellek pazarına da girdi; İşte Radeon markalı ilk modeller

İşlemci, ekran kartı ve çipsetten sonra AMD şimdi de Radeon markalı sistem bellekleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Firmanın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Radeon bellek serisi altında üçadet 2GB DDR3 bellek modülü sunuluyor.
AMD'nin hazırladığı yeni belleklerden "Entertainment" olarka isimlendirilen model 1333MHz'de çalışıyor ve 9-9-9 zamanlamalarıyla geliyor. Oyuncular için hazırlanan Ultra Pro Gaming modeli ise 1600MHz'de çalışıyor ve 11-11-11 zamanlamalarıyla geliyor.
Üçüncü bellek modeli olan ve kurumsal sistemler için hazırlanan "Enterprise" modelinin teknik detayları ise henüz açıklamış değil. AMD'nin yeni belleklerinden 1333MHz hızındaki model, Japonya pazarında 20$ seviyesindeki etiket fiyatıyla giriş yapmış durumda.  
AMD'nin yeni bellek modülleriyle nasıl bir strateji hedeflediği henüz netleşmiş değil. Sadece belli pazarlara özgü bir iş modeli olabileceği de düşünülen yeni bellekler ile şirket, "AMD sistemlerde en iyi performans için Radeon bellek kullanılmalı" stratejisi ile hareket edebilir.
AMD bellek pazarına da girdi; İşte Radeon markalı ilk modeller
AMD bellek pazarına da girdi; İşte Radeon markalı ilk modeller
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37721 kez okundu.
62 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, bellek
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim