Anlık Bildirim

ASRock Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac anakart satışa çıkıyor

ASRock’ın Ryzen sistemler için hazırladığı Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac anakartı satışa çıkıyor. ASRock Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac özellikleri ve fiyatı haberimizde.

ASRock’ın kompakt bir oyuncu bilgisayarı toplamak isteyenlere yönelik olarak hazırladığı Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac adındaki anakartı satışa başlıyor.

ASRock Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac özellikleri ve fiyatı

Daha önce de gündeme gelen ancak fiyatı belli olmayan anakart tamamen siyah tasarımı ve RGB aydınlatması ile oldukça hoş bir görünüm arz ediyor. AM4 soketi desteği ile AMD’nin mevcut nesil Summit Ridge, Raven Ridge ve Pinnacle Ridge işlemcileri ile uyumlu.

8-pinli bir eps güç bağlantısına sahip olan anakart 8 fazlı güç dağıtım birimine sahip. Hız aşırtma tutkunları için 32GB’a kadar çift kanal DDR4 bellek 3466MHz ötesine geçebiliyor.

Anakart üzerinde Realtek ALC1220 7+1 ses yongası, HDMI, DP çıkışları, metal ile güçlendirilmiş PCIe x16 slotu, ön ve arka USB portları, Intel WiFi AC yongası, ASRock WiFi 2.4/5 GHz anten, Intel Gigabit LAN, Creative Sound Blaster Cinema 5 desteği, arka kısımda Ultra M.2 portu şeklinde özellikler mevcut.

Pek çok perakende mağazasında boy göstermeye başlayan ASRock Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac anakartı için 180$ fiyat etiketi belirlenmiş. Sevkiyatlar 23 Mayıs tarihinde başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim