Anlık Bildirim

Akıllı telefonlar için Chameleon Launcher uygulaması beta olarak destekçilere gönderilmeye başladı

Akıllı telefonlar için Chameleon Launcher uygulaması beta olarak destekçilere gönderilmeye başladı

Başarılı bir Kickstarter süreci sonrasında bağışçılara gönderilen ve Play mağazasında satışa sunulan Chameleon Launcher ana ekran uygulaması bilindiği gibi sadece tablet modellerine özeldi.

Konum ve ağ bilgilerine göre ofiste veya evde olduğunuzu tespit ederek, özelleştirdiğiniz ana ekran sayfalarını aktif hale getiriyor. Örneğin ofisteyseniz mail ve mesaj ağırlıklı ana sayfa, evdeyseniz de oyun ve multimedya ağırlıklı bir anasayfa karşınıza gelebiliyor.

Ancak akıllı telefon sahiplerinden gelen yoğun istek üzerine Chameleon Launcher uygulaması yönünü bu segmente de çevirmişti. Yapılan çalışmaların sonucunda ilk beta sürümü ortaya çıktı. Chameleon Launcher 2 adlı uygulama hem tablet hem de akıllı telefon modellerine hitap edecek.

Uygulama küçük ekranlara da adapte edilse de 1280 x 720 piksel çözünürlük alt sınırı bulunuyor. Uygulamanın tablet sürümündeki tecrübenin en iyi şekilde akıllı telefonlara da yansıtılmasına çalışılmış. Uygulama tek ana ekran yerine birden fazla ana ekranlara yer veriliyor. 

Beta sürümü hali hazırda Kickstarter destekçilerine ve tablet sürümünün ön siparişini verenlere gönderilmeye başlandı. Kısa süreli olacak bu test sürümü sonrasında uygulama sadece akıllı telefonlar için 2.99$ fiyat etiketiyle Play mağazasında yerini alacak. 

Hali hazırdaki uygulama da tablet ve akıllı telefonlar için tek paket halinde olacak ve tüm güncellemelerden faydalanacak. Fiyatı 3.99$ olarak kalacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim