Anlık Bildirim

Amiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatı

MWC 2018 fuarının değişmez isimlerinden Asus, merakla beklenen yeni amiral gemisi ZenFone 5Z modelini tanıttı. Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Akıllı telefon pazarında ZenFone serisi ile kendisine sağlam bir yer edinen Asus beşinci nesil telefonlarını MWC 2018 fuarında duyurdu. Seride amiral gemisi ZenFone 5Z durumunda.

Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatı

Telefonun iPhone X benzeri bir çentik ile geleceği zaten biliniyordu. 6.2 inçlik Super IPS ekranda 2246x1080 piksel çözünürlük sunan model görüntü oranını 19:9 seviyesine taşıyor. Metal kasa Zen mimarisinin ikonik dairesel çizgilerini taşıyor. İnce çerçeveler ile telefon daha kompakt bir yapıya bürünmüş.

Snapdragon 845 ile rakiplerinden geri kalmayan Asus ZenFone 5Z, geniş bir kapasite seçeneğine sahip. 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi, 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi, 8GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesi tüketiciye sunulacak seçenekler. 8GB RAM seçeneği pazarda pek çok rakibinden öne çıkmasını sağlayacak.

Modelin çift arka kamerasında bu kez optik yakınlaştırma yok. 12MP çözünürlüğünde ana sensör f/1.8 aralık ve 1.4 mikron piksel büyüklüğü ile karanlık ortamlarda çok iyi iş çıkarıyor. 120 derecelik 8MP çözünürlüğünde ikinci sensör ise geniş açılara imkân tanıyor. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Ön kamera ZenMoji adı verilen hareketli emojiler kaydedebiliyor. Bu emojiler üçüncü taraf uygulamalara entegre edilebiliyor, canlı yayınlarda kullanılabiliyor ve hatta Facebook filtrelerini de ekleyebiliyor. 

 

Amiral gemisi Asus ZenFone 5Z tanıtıldı. İşte Asus ZenFone 5Z özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Asus yeni modelinde yapay zekâ teknolojilerini unutmamış. Kamera tarafında sahneyi algılayarak otomatik olarak 16 farklı ayardan birisini uygulayabiliyor. Kullanıcının fotoğraf düzenleme alışkanlıklarını öğrenerek bir sonraki düzenlemeyi otomatik yapıyor, bulanıklık efektlerini ayarlıyor, farklı görevler için sistemi analiz ederek otomatik olarak performansı optimize ediyor.

Ses tarafında ise 5 mıknatıslı ve bağımsız amplifikatörlü stereo hoparlörler mevcut. Kaliteli yüksek ses haricinde düşük frekanslı seslerde de bozulmaları yüzde 14’e kadar engelliyor. Kulaklık girişi yine yerini koruyor. 

Telefonda 3300mAh kapasiteli batarya mevcut ve USB Tip-C üzerinden hızlı şarj ile destekleniyor. Yapay zekâ seçiminize göre kısa süreli veya uzun süreli şarj modlarını ayarlayarak verimlilik sağlıyor. Kutudan Android 8.0 Oreo ile çıkacak olan 500$ başlangıç fiyatına sahip olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13671 kez okundu.
49 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc2018, asus zenfone 5z özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim