Anlık Bildirim

Android kullanıcılarına AirPods ve Super Mario müjdesi

Apple’ın çarşamba günü düzenlenen etkinliğinde görücüye çıkan mobil Super Mario oyunu ve AirPods kablosuz kulaklık Android işletim sistemiyle de kullanılabilecek.
Uzun süredir merakla beklenen yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus nihayet tanıtıldı. Akıllı telefonların yanı sıra etkinliğin en dikkat çeken isimlerinin başında şüphesiz kablosuz kulaklık AirPods geliyor. Yüksek kalitede ses ve uzun pil ömrüyle beğeni toplayan cihaz, görünüşe bakılırsa iOS’a özgü kalmayacak.
Cupertino’lu şirket yetkililerinden edinilen bilgiye göre AirPods, Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda da kullanılabiliyor fakat tahmin edebileceğiniz gibi iOS’taki kadar uyumlu şekilde çalışmıyor. Kutudan çıkardığınız anda iPhone’la bağlantı kuran, Siri ile kolaylıkla iletişime geçebilen ve diğer Apple cihazlarıyla daha fonksiyonel özellikler sunan AirPods, Android için kablosuz kulaklıktan öteye geçemiyor. Haliyle 779 TL karşılığında kısıtlı imkanlara sahip bir kulaklık sahibi olmak mantıklı gelmiyor.
Diğer taraftan etkinliğin en önemli sürprizleri arasında yer alan Super Mario Run oyununun da Android’e gelmesi gündemde. Nintendo, Japon bilgisayar oyun yapımcısı Shigeru Miyamoto tarafından tanıtılan oyunun sadece iOS platformuna özel olmasını istemiyor. Super Mario’yu Android’le tanıştırarak daha fazla kişiye ulaşma niyetinde olan Nintendo, iOS için yıl sonunda yayınlanacak oyunun Android’e ne zaman geleceğini ise henüz açıklamış değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8795 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim