Anlık Bildirim

Apple AirPods 2'nin piyasaya sürüleceği tarih ortaya çıktı

Apple'ın bu ayın sonunda bir lansman etkinliğine ev sahipliği yapması bekleniyor. Şirketin söz konusu etkinlikte duyuracağı AirPods 2'nin çıkış tarihi sızdırıldı.
Apple'ın 25 Mart tarihinde bir lansman etkinliğine ev sahipliği yapacağı söyleniyor. Gelen haberlere bakılırsa etkinlik Apple Park kampüsündeki Steve Jobs Theatre'da gerçekleştirilecek. Bu haber patlak verdiğinden beri lansman sırasında tanıtılabilecek ürünler hakkında birçok spekülasyon yapıldı.
Şirketin etkinlikte ikinci nesil kablosuz Bluetooth kulaklığını tanıtabileceği bildiriliyor. Yayınlanan raporlara göre AirPods yaşam döngüsünün sonuna geldi ve dolayısı ile AirPods 2 piyasaya sürülmek üzere. Yakında resmiyet kazanacak yeni nesil kablosuz kulaklık 29 Mart'ta satışa sunulabilir.

Yeni iPad'ler ve AirPower da gelebilir

Apple'ın aynı etkinlikte AirPower kablosuz şarj cihazı, 7. nesil iPad ve iPad Mini 5 ile birlikte çok beklenen haber abonelik planlarını da duyurabileceği belirtiliyor. Son sızıntılara göre yakında tanıtılacak olan AirPods 2'nin beyaz haricinde siyah renkli bir varyantı da olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim