Anlık Bildirim

Apple Watch 2 daha ince olacak

Apple’ın yeni nesil akıllı saat için hazırlıkları kapalı kapılar ardında devam ederken, iddialar da gelmeye devam ediyor. Bu yıl daha ince bir Apple Watch görebiliriz.

Apple’ın bugüne kadar, akıllı saati Apple Watch ile ilgili herhangi bir duyuru yapmaması, ihtimalleri yılın ikinci yarısına çekiyor. Pek çok kaynak, yeni nesil akıllı saatin en erken WWDC 2016 en geç de iPhone 7 lansmanında karşımıza çıkacağına inanıyor.

Şimdilik WWDC 2016 konferansı için beklentiler artmış durumda. Uzmanlar, konferansta lanse edilen saatin aynı ay içerisinde satışa sunulacağını düşünüyor. Yani Apple Watch 2, Haziran ayı sonunda piyasadaki yerini almış olacak. Bazı kaynaklar, tedarik ortağı Quanta Computers’ın Apple Watch 2 için test üretimine başladığını ve yaz aylarında hacimli üretime geçeceğini iddia ediyor.

Apple Watch 2 ile ilgili en önemli değişiklik kasa yapısında olacak. İlk neslin kalın kasası eleştiri konusu olmuştu. Yeni kasada yüzde 20 ile 40 arasında incelme bekleniyor. Ayrıca daha gelişmiş S2 yongası, hem saati daha hızlandıracak hem de enerji verimliliğini artıracak. Yine bir FaceTime kamerası ve daha iyi WiFi yeteneği iddialar arasında.

Apple’ın özellikle akıllı saati için bir yıllık tanıtım döngüsünü genişletebileceğini düşünenler de mevcut. 2014 sonbahar aylarında tanıtılmasına rağmen, geçen yıl bahar aylarında piyasaya çıkan Apple Watch’un tüketiciye ulaşması bir hayli uzun sürdü. Hatta Aralık ayındaki alışveriş çılgınlıklarında hatırı sayılır miktarda Apple Watch satıldı. Bu yüzden Apple’ın 1.5 yıl gibi bir tanıtım döngüsü izleyebileceği konuşuluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim