Anlık Bildirim

Apple Watch yongaseti tedarikçileri arasında Samsung da yer alabilir

Apple Watch yongaseti tedarikçileri arasında Samsung da yer alabilir

A serisi yongaseti tarafında bir dönem tamamen el çektirilmesi gündemde olan ancak yavaş yavaş tekrar oyuna dahil olan Samsung, başka bir alanda daha Apple'dan pay koparmak üzere. 

Tayvan'dan gelen bilgilere göre Apple'ın akıllı saatinde kullanacağı S1 adındaki mini yongaseti bir bölümü Samsung tarafından üretilecek. Paket içinde sistem - SiP olarak adlandırılan S1 yongası küçültülmüş bir yongaseti durumunda.

Samsung paket için ayda 3000-4000 adet 12 inçlik silikon tabakalar üretiyor ve üretim Samsung'un 28nm fabrikasyon sürecini temel alıyor. Piyasaya çıkışın Mart ayında olduğunun dillendirildiği bir dönemde bu üretim sayısı az görülebilir ancak Samsung pakette ana tedarikçi değil. 

İlk gelen bilgilerde Advanced Semiconductor Engineering (ASE) firmasının ana tedarikçi olacağı iddia edilmişti. Samsung da üretime bir miktar katkıda bulunacak. Muhtemelen Apple herhangi bir üretim sıkıntısına girmemek için birden fazla tedarikçi bulunduracak ve bir tedarikçi sıkıntı yaşadığında diğer üretimi artıracak. 

Bileşen tedarikçileri konusunda kesin bilgiler ancak Apple ürünleri piyasaya çıktıktan ve içi açıldıktan sonra anlaşılıyor. Bu bakımdan yıl ortalarına doğru kesin bilgiler elimize ulaşacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim