Anlık Bildirim

Apple Watch'ın fiyatı revize edildi ve yeni kayış seçenekleri sunuldu

Apple bugün düzenlediği etkinlikle birlikte yeni ürünlerini kullanıcılara tanıttı. iPhone SE ve 9.7 inçlik iPad Pro'nun yanı sıra diğer ürünlere ait aksesuarlar da dikkat çekiyor.
Apple bugünkü etkinliğinde yeni akıllı telefonlarının yanı sıra Apple Watch modelindeki revizyonlarla da gündeme geldi. Apple'a ait akıllı saatin taban modeli 349$'dan 299$'a düşürülerek fiyatında indirim yapıldı. İndirim etkinlik esnasında Türkiye mağazasına da yansırken taban modelin fiyatı 1249 TL'ye düşürüldü.

Bunun yanı sıra yeni kayış seçenekleri de saate eklendi. Spor Kordon ve Naylon Örme Kordon kayışları Apple Watch için en uygun fiyatlı aksesuar olarak görünüyor. Spor Kordon için 20 renk seçeneği bulunurken Naylon Örme Kordon 7 farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek. Her iki model de 169 TL fiyat etiketine sahip.
Milano Loop modeli ise biraz daha premium bir hava taşıyor. Paslanmaz çelikten örgülere sahip model iki renk seçeneğine ve 519 TL fiyat etiketine sahip. Klasik Tokalı Kayış modeli paslanmaz toka ve dana derisi ile birlikte geleneksel bir görünüm sunuyor. 7 renk seçeneğine sahip bu model de yine 519 TL'den satışta. Aynı fiyattaki bir başka seçenek ise 6 renk seçeneğiyle birlikte Deri Loop.
Modern Tokalı Kayış modeli pürüzsüz yüzeyi ile birlikte daha yenilikçi bir görünüm sunuyor. 7 Renk seçeneğine sahip Modern Tokalı Kayış'ın satış fiyatı 869 TL. En pahalı kayış ise Baklalı Model Bilezik. Özel paslanmaz çelikten üretilen bu kayış iki farklı renk seçeneğine ve kelebek tokaya sahip. Kayış 1599 TL'lik fiyatıyla birlikte yeni bir Apple Watch'dan daha pahalı.
Yeni modelleri aşağıdaki galeriden veya kaynak linkinden inceleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4489 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim