Anlık Bildirim

Apple, iPhone 3G'deki iOS4 sorunlarını incelemeye aldı

iPhone 4'teki sinyal sorunlarıyla gündemde olan Apple, iPhone 3G kullanıcılarının yeni işletim sistemi iOS 4'te yaşadığı problemleri incelemeye aldı. İlk defa iPhone 4 ile birlikte lanse edilen ve yüzlerce yeni özellik içeren iOS 4'ün geriye dönük olarak iPhone 3G ve 3Gs ile uyumlu olduğu açıklanmıştı. iPhone 4'ün lanse edilmesiyle birlikte mevcut telefonlarında işletim sistemi güncellemesine gitmek isteyen iPhone 3G kullanıcıları, ciddi sıkıntılarla karşılaştıklarını belirtmişti. Performans kayıpları, düşen pil ömrü ve aşırı ısınma gibi şikayetlerin artmasıyla birlikte durumu incelemeye alan Apple, konuyla ilgili resmi herhangi bir açıklama yapmasa da çalışmalarını sürdürüyor.

Bilindiği üzere iPhone 3GS ve iPhone 4 için çıkan iOS 4 işletim sistemi, düşük donanım özellikleri nedeniyle iPhone 3G kullanıcılarına kırpılmış olarak sunulmuş, örneğin çoklu uygulama çalıştırma ve ana ekran duvar kağıtları gibi sistem kaynaklarını zorlayan özellikler, iPhone 3G için sunulan iOS 4 versiyonunda verilmemişti.

Apple konuya nasıl bir çözüm getirecek bilinmiyor ama yapılan yorumlar, iPhone 3G kullanıcılarının şu an için iOS 4 güncellemesinden uzak durulmasını tavsiye ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim