Anlık Bildirim

Apple, iPhone'lar için garanti kapsamını genişletiyor

Popüler akıllı telefon üreticisi Apple, satış sonrası desteğini geliştiriyor. Üretici artık camı kırılan veya az hasar alan iPhone modelleri de garanti kapsamında değiştirecek.
Apple'ın kendine bağlı kullanıcılara sahip olmasının belki de en büyük sebeplerinden birisi satış sonrasında sunduğu destek. Genellikle bir çok konuda kullanıcılara yardımcı olmayı seçen üreticinin yeni düzenlemeleri bu durumu daha da pekiştirecek gibi görünüyor.

iPhone kullanıcıları genellikle ekranın kırılması veya alt kısımdaki fiziksel butonun çalışmaması gibi problemler yaşıyorlar. Şirket ise genellikle sattığı ürünlere kozmetik zararlar vermeyen kullanıcıların iadelerini herhangi bir zorluk çıkarmadan kabul ediyordu. Yeni güncellenen garanti şartları ise ekranı kırılmış akıllı telefonları da garanti kapsamına alıyor.
iPhone 5 modelinden itibaren piyasaya çıkmış Apple akıllı telefonlarda uygulanacak yeni sistemde, kırılan ekran camları ve işlevini yitiren butonlar da garanti dahilinde değerlendirilerek kullanıcıya yeni bir cihaz ile değişim hakkı sunulacak.
3 hafta içinde uygulanmaya başlanacak yeni sistemden faydalanmak için, akıllı telefonunuzun çok büyük bir darbe almamış olması yeterli. Bu sayede param parça hale gelmemiş, ancak kullanıcı deneyimini baltalayan cihazlar direk olarak değiştirilebilecek. Bunun yanı sıra Apple'ın bir üretici ile anlaştığı ve akıllı telefonlara ekran koruyucusu koymak için çalışmalarını sürdürdüğü de iddialara arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16796 kez okundu.
37 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim