Anlık Bildirim

Apple’ın yeni uygulaması Clips bugün itibariyle indirilebilir oldu

Apple’ın iOS cihazlarına özel yeni uygulaması Clips, bugün itibariyle AppStore’dan indirilebilir oldu. Ücretsiz olan uygulama eski cihazlarla ne yazık ki çalışmıyor. İşte detaylar:

Apple’ın yeni uygulaması Clips bugün itibariyle indirilebilir oldu Tam Boyutta Gör

Apple’ın iOS cihazlar için geliştirdiği yeni, eğlenceli videolar oluşturma uygulaması Clips, bugün itibariyle yayınlandı. Kırmızı renkli iPhone 7’nin tanıtıldığı süreçte resmiyet kazanan uygulamanın yayınlanması için Apple da iOS 10.3 sürümünün yaygın bir kitle tarafından kullanılmaya başlanması beklenmişe benziyor. Zira Clips’i kullanabilmek için en az iOS 10.3 sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Yeni yayınlanan Clips uygulaması sadece 49.3MB boyutunda. Bu yönüyle hafif bir uygulama gibi duran Clips’i kullanabilmek içinse 64bit işlemciye sahip bir modeli kullanıyor olmanız gerekiyor. Eski cihazlarda ne yazık ki kullanamıyorsunuz. Türkçe dil desteği de bulunan yazılım, iPhone 5s ve sonrası, iPad Air ve sonrası, iPad Mini 2 ve sonrası cihazlarda sorunsuz çalışıyor.

Sosyal ağlarda hızlıca paylaşabilmek için eğlenceli videolar hazırlamayı kolay hale getiren Clips, anlık video çekerek veya önceden kaydedilmiş videoları veya fotoğrafları zaman çizelgesine ekleyerek eğlenceli içerikler oluşturabilmenizi sağlıyor. Kliplere, yazılar ve emojiler ekleyebiliyorsunuz. Çeşitli filtreler ile çok farklı görünen videolar ortaya çıkabiliyor.

Ücretsiz olarak sunulan Clips’i hemen burada yer alan bağlantıdan indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim