Anlık Bildirim

Araç kameraları için dayanıklı hafıza kartları

Zorlu koşullara maruz kalan araç kameraları için TeamGroup yeni bir hafıza kartı serisi hazırladı. Dash Card serisi en zor şartlarda test edildi ve onaylandı. Dash Card özellikleri ve fiyatı sizlerle

Aracın sürekli ön kısmında durduğu için araç kameraları zorlu şartlara daha çok maruz kalıyor. Cihazın yanında içindeki hafıza kartının da uzun süreler dayanıklılık sunması gerekebiliyor. TeamGroup buna yönelik olarak yeni bir seri hazırladı.

Dash Card özellikleri ve fiyatı

Dash Card serisi altında toplanan yeni hafıza kartları zorlu ortam koşullarına karşı çeşitli testlerden geçmiş. -25 ve 85 derece arasında çalışabilen kartlar x-ray ışınlarına, şoka ve suya da dayanıklı.

UHS-I U1 (Class 10) standardına sahip kartlar yüksek veri aktarım hızları sayesinde Full HD kayıtları gecikme olmadan aktarabiliyor. Serinin okuma hızı 80MB/s iken yazma hızı kapasiteye göre 15MB/s veya 20MB/s oluyor.

Micro SDHC ve Micro SDXC standartları ile uyumlu kartlar 5 farklı depolama kapasitesine sahip. 8GB / 16GB / 32GB / 64GB / 128GB kapasiteli kartlar ayrıca 5 yıl garanti ile geliyor. Fiyatlar ise 6$/6$/11$/18$/33$ şeklinde sıralanıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim