Anlık Bildirim
 
GPU devi Nvidia’nın popüler teknolojisi Ray Tracing her ne kadar grafiksel anlamda yerine göre kaydadeğer gelişme vadetse de oyuncular tarafından performans düşüşüne neden olduğu gerekçesiyle halen kabul görmüş değil.
Üstelik Nvidia’nın ciddi efor sarfetmesine rağmen piyasadaki yapımların azlığı ise bir diğer eksi. İşte bunoktada yeşil ekip bir çok yapımcıyla anlaşarak önümüzdeki dönemde Ray Tracing’le gelecek oyunları listelemişti. O listede bulunan oyunlardan birisinin geliştiricisinin yorumu dikkat çekti.

Geliştirici geliştirme gücü harcamaya gerek görmüyor 

Assetto Corsa’nın topluluğuna üye geliştirici, açıklamasında şu an için önlerinde uzun bir yapılacaklar listesinin bulunduğunu ve düşük kare yenileme hızı sunan bir ekleme yapmak için geliştirme gücünün harcanması için bir neden görmediğine yer verdi.
Assetto Corsa Competizione popüler dijital indirme platformu Steam’de 29 Mayıs’ta erken erişime sunulmuştu. Dolayısıyla bu denli olgunluğa ulaşmış bir yapımda değişikliğe gidilecek mi onu zaman gösterecek.
 
Dahası Kunos Simulazioni oyunun özellikleri arasında şimdiye kadar Ray Tracing’e yer vermemişti. Buna karşın yeni yapım Nvidia’nın listesinde Battlefield V ve Shadow of Tom Raider’dan sonra büyük bir yapım olarak yer almıştı. Üstelik Gamescom 2018’de bazı gösterimlerde dahi bulunulmuştu. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5585 kez okundu.
15 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, ray tracing ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim