Anlık Bildirim

Astropad'ın iPhone sürümü kullanıma sunuldu

 
Astropad'ın iPhone sürümü kullanıma sunuldu
iPad modellerinin kolaylıkla profesyonel grafik tablete çevirilmesine imkan tanıyan ve iki eski Apple mühendisi tarafından hazırlanan Astropad uygulaması, "Astropad Mini" ismiyle iPhone cihazlar için de kullanıma sunuldu.
OSX 10.9 ve üstü işletim sistemine sahip Mac bilgisayarlar ve iOS 8 işletim sistemli iPad ile artık iPhone modelleryle çalışan Astropad, iki ortam arasında Wi-Fi ya da kablo bağlantısı ile iletişim kurabiliyor. LIQUID isimli özel teknolojisi ile AirPlay'in 32ms'lik gecikmesini 12ms seviyesine (Düşük değer daha iyi) getiren ve saniyede 60 kareye ulaşan bir tepki hassasiyeti sunan uygulama, örneğin Mac bilgisayarda çalışan Photoshop arayüzünü iPad ile iPhone'a getirebiliyor ve destekli stylus kalemler ile cihazlar üzerinden Photoshop temelinde etkili çizimler yapılabiliyor.
Yine LIQUID teknolojisi ile cihazlarda görülen renkleri Mac arayüzüne birebir aktaran uygulama, GPU hızlandırma da kullanabiliyor ve Mac tarafında çalışmak için ekstra sürücülere ihtiyaç duymuyor. Birçok stylus kaleme aktif olarak destek veren Astropad, aynı zamanda Apple Watch uygulaması üzerinde de geriye alma ya da zoom yapma gibi işlemleri yerine getirebiliyor.
12,98 TL'ye satılan Astropad Mini uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın diğer sürümleri de burada yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim