Anlık Bildirim

Asus, Memo Pad 8 ve Memo Pad 10 isimli tablet modellerini tanıttı


Geçtiğimiz ay içerisinde bazı bilgileri ortaya çıkan tablet bilgisayarlar Memo Pad 8 ve Memo Pad 10, IFA 2013 fuarı kapsamında Asus tarafından resmi olarak duyuruldu.
Aralarında teknik olarak ekran boyutu haricinde fazla fark bulunmayan Asus Memo Pad 8 ve Memo Pad 10,  dört çekirdekli 1.6 GHz hızında çalışan işlemciye, 1GB RAM miktarına, 1280 x 800 piksel IPS dokunmatik ekrana, microSD kart yuvasına, Wi-Fi  / Bluetooth kablosuz bağlantı desteklerine ve Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip. 8-inç ekran boyutuyla hazırlanan Memo Pad 8 modelini 350 gram ağırlık, 5MP arka 1.2MP ön kamera ve 3950 mAh batarya ile hazırlayan Asus, 10-inç'lik Memo Pad 10 modelini ise 522 gram ağırlık, 2MP arka 1.2MP ön kamera, 5070 mAh batarya, A-GPS ve GLONASS servisleri ile geliştirmiş durumda. Firmanın SonicMaster isimli teknolojiyle üst seviye ses kalitesi ortaya koyabilen tabletler, ortalama 9 saat aktif kullanım süresi ortaya koyabiliyorlar ve 8GB ile 16GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği ile tercih edilebiliyorlar.
Asus tarafından tanıtılan Memo Pad 8 ve Memo Pad 10 tablet modellerinin resmi satış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmış değil.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim