Anlık Bildirim

Asus, Radeon HD 7850 Dragon Edition modelini hazırlıyor

AMD Radeon HD 7870 X2 temelli yeni Ares modeli hazırladığı iddialarını reddeden Asus, ürün gamını özel tasarımlı yeni bir Radeon HD 7850 modeli ile genişletmeye hazırlanıyor. 28nm üretim teknolojisiyle geliştirilen DirectX 11.1 destekli Pitcairn grafik yongasının güç verdiği PCI Express 3.0 uyumlu ekran kartı, özelleştirilmiş detayları ile kendi segmentinde dikkat çekecek gibi görünüyor. Dragon Edition olarak isimledirilen yeni model, Asus'a özgü DirectCU II soğutucusunu kullanıyor ve fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor.
Grafik işlem birimi 910MHz, bellekleri ise 5000MHz'de görev yapan Radeon HD 7850 Dragon Edition, 256-bit bellek veri yolu desteği, 1280 paralel işlem birimi ve 80 doku ünitesi ile geliyor. 6+3 fazlı Digi+ VRM tasarımı ile desteklenen ekran kartı, ihtiyaç duyduğu gücü PCIe slotuna ek olarak üzerinde yer alan iki adet 6pin PCIe konnektöründen almakta. DirectCU II soğutucusunun modifiye edilmiş versiyonunu kullanan ekran kartı aynı zamanda daha yüksek soğutma için alüminyum arka soğutma ile güçlendirilmiş durumda.
AMD Graphics CoreNext mimarisinin yeniliklerini bünyesinde barındıran ekran kartı, uyumlu anakarta sahip olup daha yüksek grafik performansı elde etmek isteyen kullanıcılar için Crossfire desteği de sunuyor. 2GB GDDR5 bellek kapasitesi ile sunulacak olan Asus Radeon HD 7850 DirectCU II Dragon Edition, görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve Mini DisplayPort konnektörlerini bünyesinde barındırıyor. Asus tarafından ne zaman satışa sunulacağı açıklanmayan ekran kartının tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı da şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5377 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
özel tasarım, asus ve radeon
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim