Anlık Bildirim

Asus çift grafik işlemcili GeForce GTX 690 modelini duyurdu

Asus yüksek performans tutkunları için hazırladığı GeForce GTX 690 modelini duyurdu. Nvidia'nın referans tasarımını temel alan ekran kartı, 28nm üretim teknolojisiyle geliştirilen GK104 grafik yongasının çiftini kullanıyor. Grafik işlem birimi standart olarak 915MHz'de, Boost özelliği devreye girdiğinde ise 1019MHz'de görev yapan DirectX 11.1 destekli ekran kartının bellekleri ise 6008MHz'de görev yapıyor.
Her GPU için 2GB olmak üzere toplamda 4GB GDDR5 bellek kapasitesi ile donatılan ve 2x 256-bit bellek veri yolu desteği ile gelen ekran kartı, daha da fazlasını isteyenler için SLI desteği ile dört GPU'lu kuruluma olanak tanıyan ekran kartı ile birlike Asus, kendi geliştirdiği ince ayar uygulaması GPU Tweak'i de kullanıcılara sunuyor.
Isıl tasarım gücü 300 Watt olan kart aynı zamanda Kepler mimarisinin yeniliklerini de bünyesinde taşıyor. Çoklu monitör desteği için 3DVision Surround teknolojisi ile gelen ekran kartının yakın zamanda piyasada olması beklenirken, tavsiye edilen satış fiyatı ise açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3753 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim