Anlık Bildirim

Asus'dan özel tasarımlı yeni Radeon HD 7750

Donanım üretiminde sektörün lider isimlerinden biri olan Asus, ürün gamına AMD'nin Radeon HD 7750 modelini temel alan özel tasarımlı yeni bir ekran kartı daha ekliyor. HD7750-1GD5-V2 kod adını taşıyan ve AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği 1.5 milyar transistöre sahip Cape Verde grafik yongasından güç alan DirectX 11.1 destekli ekran kart, yüksek kaliteli komponentleri ve geliştirilmiş detayları ile segmentinde dikkat çekmeyi başarıyor. 
Varsayılan grafik işlemci çalışma frekansı 3D modunda 800MHz, 2D modunda ise 300MHz, bellek hızı ise 4500MHz olarak belirlenen Radeon HD 7750'nin referans tasarımından farklı olarak Asus'un yeni modelinde grafik işlemci saat yızı 820MHz, bellek frekansı ise 4600MHz yani kart fabrika çıkışı hız aşırtmalı (overclock) olarak geliyor. 128-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine, 512 paralel işlem birimine, 32 doku ünitesine ve 16 ROP'a sahip olan ekran kartında toz geçirmez fanlı soğutucuya yer veriliyor.
Super Alaşım boğumlar  ve kapasitörler ile konvansiyonel kapasitörlere göre %250'ye varan oranda daha uzun kullanım ömrü sunan komponentler sayesinde hız aşırtma kararlılığı da geliştirilen ekran kartı, Asus'un GPU Tweak yazılımı sayesinde kolayca hız aşırtılabiliyor ve donanımsal özellikleri takip edilebiliyor. Yeni grafik mimarisinin karakteristik özelliklerini bünyesinde barındıran kartın, 165$ civarında bir fiyatlandırma ile raflara giriş yapıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim