Anlık Bildirim

Asus'tan 25" büyüklükte çerçevesiz monitör: MX25AQ

Asus çerçevesiz tasarımıyla oldukça şık görünen yeni 25" monitörün MX25AQ'yu tanıttı. Dev monitör 2K çözünürlük ve dahili hoparlörleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.
Asus'tan 25' büyüklükte çerçevesiz monitör: MX25AQ
 
Tayvanlı teknoloji devi Asus bilgisayar bileşenleri konusunda oldukça iddialı. Tanıtılan yeni monitör ise markanın görüntüleme seçenekleri konusunda iddiasını sürdüreceğini gösteriyor.
MX25AQ adındaki yeni monitörün ilk göze çarpan kısmı şüphesiz çerçevesiz (0.1 cm) ekranı oluyor. Oldukça şık görünen ekran üzerine yerleştirilen 25" büyüklüğündeki AH-IPS panel 2560 x 1440 WQHD çözünürlük ve 178 derecelik görüş açısı sunabiliyor. 5ms tepki süresine sahip mat ekran ayrıca Flicker-free (titremeyi azaltma) ve düşük mavi ışık özelliklerine de sahip.
Asus'tan 25' büyüklükte çerçevesiz monitör: MX25AQ
 
Kontrast oranı (ASUS Smart Contrast Ratio) 100 milyon : 1 olan MX25AQ'in parlaklık seviyesi ise 300 cd/?. Dahili stereo hoparlöre sahip monitörün hoparlörlerinden her birisi 3W ses çıkışı sunabiliyor. Ses konusunda oldukça iddialı olan Asus farklı kullanım senaryoları için farklı ses modları eklemeyi de unutmamış.

Monitörün arka panelinde HDMI x 2, HDMI/MHL, DisplayPort 1.2 ve 3.5mm jack portları bulunuyor. 2015 iF tasarım ödülüne layık görülen ürünün çıkış fiyatı ise henüz açıklanmadı.
Asus'tan 25' büyüklükte çerçevesiz monitör: MX25AQ
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10068 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
MX25AQ, asus monitör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim