Anlık Bildirim

Beats Powerbeats Pro kablosuz kulaklıklar Apple H1 çipiyle tanıtıldı

Beats Powerbeats Pro kulaklıklar Apple'ın H1 çipiyle birlikte tanıtıldı. Cihazlar Apple ekosisteminde kaliteli biçimde çalışacak olsa da tüm cihazlarla çalışacağı biliniyor.
Apple sahipliğindeki Beats’ten gelen tanıtımda Powerbeats Pro kablosuz kulaklıklar tanıtıldı. Powerbeats Pro 1.999 TL fiyatıyla Mayıs’ta burada satışa sunulacak.
Tam kablosuz tasarımı benimseyen Powerbeats Pro kulaklıklar, aktif yaşam tarzına yönelik tasarlanmış durumda. Kulak üzerinden etrafını saran ve silikonlarla tutuşu destekleyen kulaklık aynı zamanda su ve ter geçirmez. Kullanılmadığında kulaklıklar üzerindeki kontak noktaları ile kılıfında şarj oluyor.
Diğer tam kablosuz kulaklıklarla arasındaki farkı ortaya çıkaracak tek kısım, Apple H1 çipinin varlığı. Bu çip, bildiğiniz üzere tanınan Apple cihazlarla hızlı geçişe ve kaliteli deneyime zemin oluşturuyor. Bu çip ayrıca “Hey Siri” sesli aktivasyonunu da sağlıyor. Cihaz Apple sahipliğindeki Beats tarafından tasarlanıp üretilse de Apple dışındaki tüm cihazlarla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu sebeple detaylar verilmese de Google Asistan, Alexa veya Cortana gibi destekçiler de cihazla kullanılabiliyor.
Tıpkı AirPods gibi Powerbeats Pro da onları kulağınıza taktığınızda oynatmaya devam ediyor ve çıkardığınızda duruyor. Her bir kulaklık ayrıca fiziksel kontrol tuşlarına da sahip ve bunlarla sesi, şarkıyı kontrol edebiliyor.
Açıklanana göre 9 saatlik müzik dinlemeye yetecek kadar pil ömrüne sahip kulaklıklar, şarjı bitince kılıfa yerleştirildiğinde toplam 24 saat dinleme sunuyor. Bahsettiğimiz dahili pilli kılıfı şarj etmek için maalesef Lightning portu bulunuyor fakat Beats kutuya bir kablo yerleştirmeyi unutmuyor, bu sayede Android kullanıcıları kulaklıklar için ekstra kablo almak zorunda kalmıyor. Gönül isterdi ki Type-C olsun ama durum Apple olunca Type-C portu “profesyoneller için” oluyor.
Son olarak, Powerbeats Pro dört farklı renk seçeneğiyle gelecek: Fildişi, yosun, lacivert ve siyah.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim